Club de lectura Montserrat Roig

Club de lectura Montserrat Roig

martes, 15 de febrero de 2011

Guia de la novel.la policíaca online



Continuem amb la nostra proposta de lectures relacionades amb els llibres que ens reunixen al nostre Club de lectura de mares y pares de l'IES Montserrat Roig. En aquest cas parlem d'un "llibre" que es pot consultar online, una completa guia de la novel.la policíaca publicada per la Biblioteca Nacional.

Ja us vàrem parlar de la "Guía de la novela negra", per als apassionats del gènere, que donada la bona acogida de "El falcó maltés", sospite que en tenim uns quants al nostre Club de lectura.

En aquest nou espai de la BNE trobem una ampla mirada al voltant del gènere, els seus orígens, estudis i assaigs que hi profunditzen, novel.la, còmic, obres destacades, d'altres webs interessants en llengües diverses, biblioteques digitals...

A més a més, hi ha una extensa referència bibliogràfica d'obres d'origen anglosaxó, europeu, espanyol i hispanoamericà, japonès...

A la fi, un lloc molt recomanable per als apassionats de la novel.la policíaca i negra en general, i també per als curiosos de la literatura. A aquesta guia de la novel.la policíaca online podem trobar moltes dades i obres interessants que ens duran a noves lectures.

Més info: Novela policíaca

No hay comentarios:

Publicar un comentario